Tant eller kärring

Det här med tanter. Vad som nu menas med tant får alla tänka själva. Min bild av vad en tant är menas med alla 55+. 
När jag tänker på min farmor, som även hon är en tant, blir jag glad. Hon är såndär tant som lever i nuet och fortfarande kan skämta om sex.  Hon räknas alltså inte till kategorin "kärring".
Men så finns det tanter som, jag uppfattar dom, är självömkande och som tror att dom kan göra precis hur fan dom vill, ändast för att dom är tanter. Tex när dom kommer med sina rullatorer mitt i gatan.. Vad då? Har dom inte fattat vad trottoaren är till för? Det finns faktiskt nersänkningar i kanten för att man ska komma av/på/över med bil, cyckel och barnvagn, you name it! Så varför skulle inte dessa vara till för rullatorer? Tanterna blir en trafikfara även när dom inte sitter bakom ratten.
Senast idag skulle jag svänga ut från icaparkeringen och när jag precis kommit upp på vägen.. Nämmen STOPP! Då kommer en tant, som inte ens kommit till rullatorstadiet än, och börjar gå över vägen, trotts att hon såg att jag kom. Det fanns inte ens ett övergångsställe, då hade det varit en annan sak!
Tanter tror att dom kan göra som dom vill och det stör mej!
Det stör mej nåt grymt!
Dom sitter och klankar ner på ungdomar, men dom har fan ingen självinsikt!
Jag skulle vilja kalla dessa trottsiga tanter för kärrningar och dom som ingår i min farmors kategori kan lugnt få vara tanter. Tanter klingar mer vänligt i mina öron än kärringar!

Tack för mej, hej.

Nada

Idag, kära vänner, har jag äntligen fått min sadel tillbaka! Jag köpte den sprillans ny men lämnade in den för att den inte kändes helt OK.. Idag, efter 12 veckor fick jag den tillbaka! Nu kan jag ju inte ens rida längre.. Surt som fan.

Igår levde min bebis rövare i min mage.. Hade man handen på magen så kändes nästan som den låg direkt i handen på mej och gjorde sin acrobatiska konster. Shit! Det var fräsigt! Nu sover den som en stock.. ♥
Kul att James kan känna så tydligt nu! Tror att han, liksom jag, börjar fatta lite av vad som är på g.
Imorgon har vi gått halvägs. Konstigt, det känns ju som om det precis har börjat!

Herrå


Dåligt samvete

Oj så dåligt av mej att inte ha uppdaterat här sedan i söndags.
Jag sitter här nu med dåligt samvete av två anledningar. Fick order av min bm att ta det lugnt och inte rida. Men jag red idag så nu har dålig samvete för det eftersom jag även fått ont av det.
Så eftersom jag har ont vill jag ta det lugnt och inte gå till jobbet. Ska hälst ligga ner. Så nu har jag även dåligt samvete för att jag inte kan gå till jobbet.
Ringde till James för att få lite tröst och höra att "du behöver inte he dåligt samvet, hjärtat, var hemma och ta det lugnt nu". Men icke. Han blev upprörd över att jag jag ridit så att jag fått ont och att jag inte kunde gå till jobbet kunde jag skylla mej själv för.. Jammen jag vet.. Han var hård och ärlig. Så jag ringde till mamma i stället för att se om jag kunde få lite tröst där.. Det fick jag.
Men jag har dåligt samvete ändå.. Pappa tyckte jag var dum. Jammen jag vet..

Så, varför red jag då idag?
Jo, jag har äntligen hittat en tjeja som kan tänka sej att rida min Sol åt mej. Jag ville inte släppa iväg henne själv (hon vet faktiskt inga ridvägar heller) första gången så jag lånade Jennies häst för att kunna följa me henne. Så när vi var klara i stallet tog jag bilen och visade vart hon kan rida tills Jennie kommer hem och kan följa med henne. Så det var bara en gång.
Jag är dum.

Herrå

Inte värst glammigt

Var och tittade på alla fina och uppklädda människor på balen idag. Hela vimmerby var där tror jag. Joakim och Sanna var finast av alla! Jag hann och ta 3 kort med min kamera sen dog bettarierna.. Fuck.. Fick iaf fina kort på balens finaste par!

Har haft sammandragningar i eftermiddag me. Började när vi var i källängen.. Foglossning me.. Allt på en gång. Ja ge er på mej bara, jag som inte ens tyckte det var kul att vara gravid från början!
Missförstå nu inte det här. Jag vill ha barn, men trodde det skulle vara mer "glammigt" att vara gravid, det är så alla vill få det att framstå som i alla fall!
Men beror nog helt på hur graviditeten är.

Men den lilla kotten lever iaf, det är nåt som är säkert. Sparkar riktigt stark nu! James kände den förra veckan för första gången, då väldigt svagt, men dock. Igår när jag visste att den var vaken så stirrade jag på magen och såg hur magen rörde sej när den sparkade! Nu ikväll syntes det jättetydligt från utsidan, James såg det me ♥


Känner mej full

Jag måste bara berätta att jag har skrattat så mycket ikväll så jag trodde jag skulle prässa ut knodden på plats.. Så ont i magen! Så kul!
Sandras och min humor + våra 2 tröga hjärnor = En Sandra som gråter av skratt och en Jennifer som skrattar så hon dreglar.
Ja det är sant. Imorn ska vi göra om det! Det är kaffet som gör´t.

Nu ska jag iväg och hämta älsklingen som är på grillfest.
Hur jobbigt är det med fulla människor när man själv är nykter? Damn..

hÄj

Där RÖK min chans till sommar

Ska på kalas hos Sarah nu!
Tjejer, skitsnack och.. Och.. Vin, men inte för mej.. Ja, jag är sååå sugen på vin så jag vet inte.
Nu när jag stod och gjorde mej i ordning fick jag plötsligt en sommarkänsla, men den går inte fullborda för jag kan inte ta en cigg. Jag vill inte ta en cigg egentligen heller, för det smakar piss. Men en gång rökare så har man väl alltid kvar suget? Rökte min sista cigg på nyår. Då kunde jag röka men då ville jag inte röka mer än en cigarett på hela kvällen! Varför? Jo för det är äckligt! Det stinker om en. Jag håller på att spy när jag går förbi någon som just rökt. Fan så ofräscht!
Så vad faan gnäller jag om? Kan man undra.. Vet inte själv.. Själva känslan och umgänget runt cigaretten kanske. För ni ska ju ju inte tro att jag röker ensam! Aldrig! Då kan det vara!

Nähä.. Mot tacosarna.

Herrå

Bilder på min bäbis

Idag, gott folk, har jag varit med magen på ultraljud! Knodden där inne sov till en början. Tyckte min bm om för hon kunde i lugn och ro ta alla mått o kolla på allt som hon skulle. "En fin bebis" sa hon. Hjärtat pickade på så fint och allt annat såg bra ut! Nu har ju jag redan haft turen och få vara med om ett ultraljud innan då jag fått bekräftat att bebisen är hel, frisk och fin! Men nu var den större och allt syndes så stort!
Sen vaknade den och fräsigt nog kunde jag koppla ihop dens rörelser jag såg på teven med det jag kände i magen! Stort! Min farmor var med också. Hon var förundrad och tyckte det var cool! Det är coolt!
Redan, två stolta föräldrar.
Datumet är numera tänkt till den 25 oktober, min pappas födelsedag =)


image6
Här kan ni se hela ansiktet och magen i profil

image7
Här ligger den snett med ryggen mot oss

Fick 5 olika bilder med oss hem. Så roligt att ha!
Trött.

Herrå

Alex, den snygge, på teve ikväll

Känner att jag skulle vilja plita ner några rader här. Men jag hinner inte speciellt många.
James och min myskväll startar om 3 minuter =) Vi ska se en film på 2,5 timmar och den måsta vara klar till nio för då börjar mitt allra heligaste på teven, Grey´s Anatomy. Vilket program. Alex, min snygga doktor som man bara vill ta hem och ta hand om och hångla upp ;)
Hade medarbetarsamtal med chefen idag. Satt ute en timma i det fina vädret och jag fick min första solbränna!! Fick massor beröm. Jobbar amitiöst och målinriktat, bl a att han kan lita på att saker blir gjorde när jag gör dom och att det blir bra gjort Bra kritik! EN mindre bra sak, jag kör över folk ibland. Mmm jag vet, jag jobbar på det. Sorry!

Film time! Herrå

Sur klang

Natten till igår sov jag cirka 2 timmar. Hade ju ställt om dygnet fullständigt. Från att gå och lägga sej och somna vid 2-3 och sova till 11 hugget till att (helst) måste somna till 22 och gå upp kl 4.. Ingen hitt! Jag är lika dålig på det varje helg och varje morgonvecka ångrar jag att jag inte skött mej bättre över helgen.
Jag är som ett vandrande spöke. Tar inte av mej mysbyxorna, mer än när jag ska till stallet. Folk måste tro att jag går runt och är sjuk. Men det kan dom tro. Jag är trött, TRÖTT!

Somnade runt nio igår så idag har jag varit ovanlig pigg, för att vara tisdag. Det värsta brukar alltid slå tillbaka på tisdagar, men det kommer väl imorn då, det är ju inte heller ovanligt!
Men jag måste tillägga att jag inte alls är lika (gravid-)trött längre! Om man bortser från min jävulska halsbränna så mår jag riktikt bra.. Lite morlvärk bara.
Har varit ute med hoppla idag. Vet inte vem av oss som blev mest trött efter det. Börjar få lite obehagskänsla i nedre delen av magen nu. Får se hur länge till jag klarar. Mina förhoppningar var ju att kunna rida hela sommaren ut, t o m augusti.. Men kanske inte. Måste ha hjälp att rida hästen! Vill DU?! Vet du nån?

På tal om om min jävulska halsbränna..
Innan, när jag har trott att jag har haft halsbränna så har det mest varit så kallade sura uppstötningar. (Jag gillar inte klangen i sura uppstötningar, tycker det låter förjävla äckligt! Men så är ändå fallet) Bara det har jag tyckt varit jobbigt och klagat över halsbränna, har dock bara hänt ett fåtal gånger.
Men nu, NU vet jag att det jag hade förr var en piss i havet. Nu snackar vi riktig halsbränna, som sitter som en brännande klump mitt i halsen och bränner hela strupen ner. Kan inte äta eller dricka varmt. Det mesta gör ont att äta.
Ja aldrig får man vara glad.
Ska ta och gå till apoteket imorn och fixa nåt. Om man nu får äta nåt sånt, det är ju så oerhört mycket att akta sej för.. Men vi får hoppas på det bästa.

Herrå

Fiiint

Smörgåstårtorna blev riktigt lyckade, både min och J:s. Vi var så stolta över oss själva!
Har fått pengar.. 2000:- fick jag ihop det till! Inte illa! Alt går till mitt sparande! Ska handla så det ryker om mej i affärerna i gbg om tre veckor. Lite får gå till min och James resa me..
Fick två förstorade kort, ett på Sol och ett på Sol och mej.  Blev så glad när jag fick dom så jag började gråta! Snacka om att graviditeten sätter mej på prov hela tiden! Men jag håller inte för trycket så jag tjuter för allt! Men idén till hela grejen kom bror och hans tjeja på! Var en kanon idé! Tack!
Vinglas till min samling. Alltid välkommet!
Tack till er alla!

Herrå

23

Idag är alltså min födelsedag. I tonåren fanns det ju alltid vissa åldrar som var mer speciellt att fylla som typ 13, 15, 16 och 18. Å så 20 så klart. Men nu, nu får man vänta tills man fyller 100 om det ska va nåt. Fan, att fylla 100 vet jag inte ens om jag vill.. Inget jag ser fram emot iaf =)

Jag börjar min dag med en brakfukost, här vid datorn som jag inte ens får, men J sover så jag passar på ;)  Ska nu direkt ut till stallet och ta en låååång sväng i det fina födelsedagsvädret. Det var länge sen som det var fint väder på min dag. När jag var liten satt vi allttid ute men dom senaste 15 åren har vi nog fått sitta inne. Idag skulle vi kunna sitta ute om vi hade nån uteplats, men icke. Vi får tränga ut 14 pers på balkongen.

Herrå 

Vissla RÄTT!!

Smörgåstårtan är färdig! James gjorde en, utan tonfisk till min pappa och jag gjorde en. Jag är supernöjd, för att vara den första menar jag! Lite klottrig med allt jag ville dekorera med, trodde säkert i huvudet att den skulle bli asstor!
J och jag har trängts i köket i närmare 2 timmar. Inga problem.. Förutom när han visslar på en melodi som han inte ens kan melodin till! Sånt går mej på nerverna.. Jag fick be han sluta. Då hade jag stört mej på det i i en timma så jag var måttligt irriterad över den lilla saken (jag vet, jag skulle sakt till tidigare) men jag ville ju bara låta han vara glad ovh vissla lite. Men herreguuu, VISSLA RÄTT DÅ!!
Haha, vilken skitsak. Han tog inte så illa vid sej..
Nu vet han hur melodin går. För jag kan den.
"En elefant balaserade, på en liten liten spindel trååd.." Hur svårt kan det vara? Den har man ju kunnat sen lekis.


Herrå

Slå på stort

Imorn fyller jag år så det var planerat för lite kalas här hemma då. Jag ska göra mej till och slå på stort, jag ska göra smörgåstårta.. Ja kära nån, hur ska det gå?
Jag har tre olika recept som jag ska gå efter. Eftersom jag är lite kräsen så duger inte vad som helst.. Så jag tar det godaste från recepten och gör nåt eget, spännande!

Vi skulle ha grillat med Lasse och Linda ikväll, men det är fan inget grillväder så långt ögat når här hemma.. Jag tvättar och städar i stället.. Har bunkrat upp med glass till kvällen. Pecanöt och kola (dom där runda förpackningarna ni vet, Americana tror jag dom heter) är min favorit!
Men först ska man ju laga mat också.. Måste komma på nåt bra att äta.. Men det står still.

Jag tycker det är så himla roligt med överaskningar! Pratade med bror över msn förut, som för övrigt varit i gbg i helgen. Han hade köpt nåt till mej som han trodde jag skulle bli jätteglad över! Tror ni att jag blir liiite nyfiken när han skriver så eller? Mm..
Har mest önskat mej pengar eftersom det är grejer till hästen jag behöver som mest. Det skickar jag enklast efter på nätet så det är bäst om jag får pengar då.
Kläder sitter ju aldrig fel.

Vi är hungriga. Pyret plaskar omkring där inne. Den är nog me hungrig.

Herrå

Avundsjuka

Känner att jag skulle vilja knopa ner några rader här nu, men jag vet inte om vad. Det får bli ett tråkigt inlägg som ni kan sitta och sucka åt när ni läser. Vi får se vad det blir av det hela.

Alla åker utomlands nu känns det som. Jag blir så attans avundsjuk så det gör ont. Vill me åka till solen och bli brun, bada i havet och sova på hotell.
En jobbarkompis och hennes familj åkte till nån kanarieö igår.
Jennie och hela hennes familj (syskon och syskonbarn och papsen) är på väg till Malmö nu för att deras flyg mot Kreta lyfter vid 17. Dom ska vara iväg i 2 veckor. Dom kommer ju se ut som pepparkakor hela högen.
Emmelie och Joakim åker till Cypern på måndag.
Joakim (bror) och Sanna åker till Egypten i höst.
James och jag då? Ja vi ska ta en sista minuten på semestern. Jag vill till Kroatien. Men faktum är att jag skiter i vart jag hamnar bara jag kommer till (medel)havet och solen. Inte ska det kosta skjortan heller. Bara vi kommer iväg, bara han och jag, en sista gång innan pension. =)

Jag är glad för Jennie och Emmelies skull att dom kommer iväg. Dom är nog dom 2 som förtjänar att åka på semester allra mest. Hästar hit och hästar dit, husrenovering hit och husrenovering dit, stress och ännu mer stress. Visst jag är fortfarande avundsjuk på er, men fan vad ni förtjänar det här!

James tog sina klubbor och drog o golfade med några vänner. Jag ska ta mitt liv i kragen, krypa ur pyjamasen och ge mej ut i skogen med min häst ♥

Full gas

Nä jag orkar inte blogga om nåt speciellt idag.
Ska bli så jävla skönt med långhelg nu så ni anar inte. Börjar måndag morgon kl 5. Inget jag ser fram emot.
Jennie åker till Kreta imorn och ska va borta i 2 veckor. Jag ska då vara hus-, häst-, katt- och blomvakt. Inget jag ser som en svår uppgift. Men jag ansvarar ändå över allt och alla pollar och alla katter. Det blir nog bra =)
Har huvudvärk.
Nu ska jag och älsklinegn göra varma mackor, mysa ner oss i soffan och titta på Grey´s Anatomy. Jag förbereder mej på att att tjuta, gör alltid det när jag ser det där programmet. Tjuter och andra sidan för allt nu för tiden, vare sej jag är arg, ledsen eller glad.
Den lille/lilla har varit i gasen inne i magen ikväll ♥ Så mycket som jag har kännt att den rör sej ikväll har jag aldrig kännt! Asfräsigt ju =) Muchimuch

Herrå

Ont i hjärtat

Idag pallrade jag mej ur sängen kl åtta, eller det blev halv nio. Men meningen var att gå upp kl åtta. Hovslagaren skulle komma halv tio för att min Sol skulle få nya dojjor. Så ringer han kl nio och säger att "Hörre du, jag är nog inte hos dej fören kl 11".. Jag hade ju kunnat sova ända till tio då om jag hade vetat det!
Aja.. Jag har ju väntat i 9 dagar på att hon ska få nya dojjor, hon tappade ju en på tävlingen.. Så det är ju bara att vara glad för att han kommer överhuvudtaget!
Det är ju tydligen hovslagar brist här.. Hade det inte varit för min dåliga rygg hade jag nog sattsat på att bli hovslagare. Då kan man tjäna kosing.
Pappa skor ju sin egen häst och slår på skor åt andra. Men Sol är en väldigt speciell liten dam, låter inte vem som helst ta i hennes ben. Inte vilken karl som helst iaf, jag har sagt att pappa inte är nån fara, men hon vill inte lyssna på det örat.. Iaf, pappa har inga skyddsbyxor, än (nya kostar minst 5000:-), så när Sol tröttnar kan han få sömmarna rakt in i benen utan dessa brallor. Inget att rekomendera så det är därför jag får vänta på att herr hovslagare har tid..

           

När jag tänker på hur mycket jag tycker om det här djuret, mitt djur, så får jag ont i hjärtat. Jag har aldrig varit med om det innan. Att tycka om ett djur så mycket menar jag. ♥

Herrå

Mamma Jennifer

Ofta när jag sätter mej här för att jag ska blogga lite så vet jag inte vad jag ska skriva.. Det bara blir det som kommer upp i huvudet.
Har fått höra att det inte är bra att sola solarium när man är gravid - men vad faan får man göra? Inget som jag vill göra iaf. Jag är besviken på det här man att vara gravid. Inte min grej. Jag kan ju inte göra nåt som jag vill göra känns det som, värre blir det väl. Väntar bara på då jag inte kan röra mej eller inte kan rida. Det ända jag vill nu är min älskade ska komma ut så jag får det här med graviditet överstökat. Men tiden går ju så sakta (ända gången jag tycker tiden står still är detta sammanhang).
Ni ska ju inte nu gå och tro att jag ångrar det här med att skaffa barn eller så, för det gör jag verkligen inte! Å visst är det lite spännande att se magen växa. Bara att alla målar upp grejen mad att vara gravid som något mysigt. Mm visst att känna barnet i magen och att det är fint med gravidmagar. Men sen då? Vad är det mer som är så mysigt? VA? Att inte kunna äta mat, behöva leva på frukt. Känna alla lukter som finns och vilja spy rakt ut. Känna sej fet och sur? Inte kunna mysa med ett glas vin när man vill - jag vet, ibland kan man ta ett litet, men inte när jag vill. Nej tack. 

Iaf, så solade jag solarium idag ändå. Jag la en dubbelvikt handduk över magen. Man ser ju snart igenom mitt ansikte för jag är så blek.

Jag har börjat drömma allt oftare om pyret där inne. ♥ Alltid är det en pojk. Kan det ha något med saken att göra, jag menar kan det bero på att jag kanske i mitt undermedvetna vet att det är en pojk. Eller kan det bara vara så att jag drömmer om små bebispojkar för att jag bara känner just bebispojkar.
Alltid har jag sagt att jag inte vill veta könet förren det är dax på riktigt, efter förlossningen alltså. Men nu vet i tusan, min nyfikenhet har börjat driva mej mot andra tankar. 
Min nyfikenhet kan driva mej till vansinne. Tyvärr brukar den få som den vill. Attans. James får avgöra. Hoppas han säger att vi ska vänta, för jag vet att det är det jag vill egentligen.

Herrå

Expert - my as

Nu kom jag på något!
Handla aldrig eller be aldrig Expert om hjälp om det är något, gå till Audio Video. Jag köpte en mobil där för 4 år sedan (ni vet ju hur det är, köper man en ny mobil så vill man ju iget annat än att få börja använda den). Men det var fel på den jag köpte. Dom skyllde på mitt SIM-kort. Men det var ju inte det heller. Dom hade ingen hemma och det skulle ta 2 veckor innan dom fick hem en likadan. Jag sa glöm det! Nu har jag väntat i 1½ vecka och tänker inte vänta en dag till. Först vägrade dom ge mej penagrna tillbaka när jag ville det (jag hade ju redan lagt undan en likadan på Audio Video) och skyllde på en massa saker. Fick tillslut mina pengar och lovade mej själv att aldrig mer handla där igen.
Tror inte dom har hört talas om Good will på det där stället! Tänk att det har jag! Tänk att jag är utbildad till att klara deras jobb som dom inte klarar. Jag har själv jobbat i butik och VET hur man ska bete sej både som kund och som säljare. I KNOW MY RIGHTS!

Nu efter 4 år tänkte jag att jag skulle ge dom en ny chans, alla kan ju förändras till det bättre. Men det skulle jag ju inte ha gjort.
Den där gamla VHS filmen jag skrev om, på mej och mina syskon när vi var små, (som betyder väldigt mycket för mej och mina bröder) lämnade jag ju in där för att dom skulle lägga över den på DVD. På en vecka var det klart. Tog hem filmen full av förväntan.. Men vad tusan, den hackade ju så mkt så det gick inte se på den plus att slutet inte var med! (Jag hade betalt 220:- för det där). Så jag gick ju såklart tillbaka med den.. Då fick jag höra bortförklaringar som "VHSen var dålig och då hackar DVDn", "Det var våran praktikant som gjorde det", "Om vi tror att filmen är slut så stänger ju vi av"...
För det första: VHSen var bara dålig på ETT ställe och det talade jag om vart så det har inget att göra med alla hack på DVDn som gör att den är omöjlig att se på.
För det andra: Tror du att jag skulle låta en jävla praktikant göra min film, det har inte jag betalat 220:- för!!!
För det tredje: Det är inte ni som ska tro/avgöra när filmen är slut eller inte. Säger jag att jag vill ha hela den här VHSen till DVD så ska ni skita i vad som är där på, även om det så vore en porrfilm som dök upp mitt bland alla barn.
För det sista: GÖR OM!

Så i torsdags kväll var jag och hämtade ut min omgjorda DVD. Satte i den igår kväll och kollade på den. Helt utan hack! Grattis tänkte jag, Expert kanske kan i alla fall då. Så det var ju bra!
Ett litet krux bara.. SLUTET ÄR FORTFARANDE INTE MED!
Så nu är min fråga.. Vad är problemet?
Byt namn, ni kan inte stå för det!

( Finns en tjej på Expert som jag gillar, inget ont om henne, men dom andra sura gubbasen..)

Jag skämdes

Jag har inte så förskräckligt mycket att blogga om känner jag. Så det blir väl mest en massa skit som inte intresserar någon.
Kände mej konstig hela torsdagen, anade att det var migrän på g. Men som vanligt tar jag inte det på allvar och tar en meducin utan tänker att det bara är inbillning. Men icke. Jag har tur om jag överhuvudtaget kan sova när det brutit ut, det kunde jag. Somnade kl 18, vaknade vid 4 när kl ringde för då skulle jag gå till jobbet, men nej, jag tror inte det.. Sov vidare och vaknade vid halv 8. Mådde helt ok. Storstädade hela lägenheten. Var klar 13.
Kände mej mycket bättre då. Ut och red mej Jennie.

Hade ju lovat att följa med familjen och titta på min lilla bror när han var med i Småstjärnorna. Jag hade ju till och med köpt en biljett för en tia. Så vid 18 bar det av mot frödinge gympahall..
Det var tio band som skulle uppträda. 3 av dom var bra, dom kunde jag titta på utan att skämmas. Jag vet, det är bara barn, men jag skäms för deras skull när jag ser dom ändå! Bror spelade gitarr bakom Magnus Uggla. Han var jätteduktig! Dom andra uppträdandena som inte var bra, ja, dom bara stod ju där och skämdes (lika mkt som jag) utan att mima det minsta.. Pinsama barn. Men deras föräldrar var säkert stoltast i världen för det.

Herrå

Utmanad

1.  Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? 
.."uttrycket är det ett bra riktmärke också för den som vill pröva"..
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Väggen...
3. Vad var det senast du såg på tv? 
I söndags var det Wallander
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
15.30
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Inegnting
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? 
Nyss, då sprang jag från bilen för det ösregnade ute.
7. Vad hittade du på innan du började svara på den här frågorna?
Svarade på gb inlägg på familjeliv (därifrån har jag även fått det här, Jennie utmande mej..)
8. Vad har du på dej?
Mysmongokläder
9. Drömde du något i natt? I så fall vad?
Mins inte, hinner knappt drömma när man går upp så tidigt som jag gör. Kl 4.
10. När skrattade du senast?
Humm.. Måste ha varit någon på jobbet idag. Men har varit jävligt trött och allmänt tjurig idag =(
11. Vad finns i rummet där du är nu?
Oj.. Datorn, skrivbordet, mobil, telefon, pärmar, böcker, en tvättställning med ren tvätt, en fotölj, en massa kontorssaker, flyttkaronger sen ett år tillbaka (ska ränsa till lillen kommer) och en massa krimskrams.
12. Har du sett något konstigt på sistone? 
Inegt speciellt som jag lagt märket till.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Brukar inte bli utmanad så det var kul!
14. Vilken vad den senaste filmen du såg?
Ja, det måste ju vara den där wallander filmen från i söndags. Tror den hette "Mörkret".
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? 
Åhhh.. Ett hus, en till ny bil, bygga ett stall vid mitt hus, transport och ta med alla mina nära och kära på Safari i Afrika =) 
16. Berätta något om dej själv som folk inte känner till.
Ammen.. Jag vet ju inte vad DU inte vet så är det nåt du inte vet om mej så får du nu lov att fråga, precis vad du vill! Jag lovar at svara!
17. Om du kunde förändra en sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och Skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag säger som Jennie "Hur skulle jag kunna välja?"
18. Tycker du om att dansa? 
Bara när jag är full för då är ända gången jag kan ;)
19. Georg Bush?
Ful.
20-21 Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? 
Vigor om det blir en pojk. Maja om det blir en flicka.
 22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? 
Har funderat över det där.. Vill bo här men ha 3 månaders semester över vintern och dra till nåt varmt land. 
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten!

Att alla jag saknat finns där.


Nu har jag kommit till den punkten att jag borde skriva vem jag utmanar här. Men det hinner jag inte så jag utmanar DEJ som läser det här, här och nu.


Jag har äntligen vuxit upp

Jag har blivit kallad för "tant" idag!! TANT! VA? Jag är ingen tant. Hon som kallade mej för tant ÄR en tant!
Min häst tappade en sko på tävlingen i lördags och min hovslagare har inte tid förren nästa vecka. Så jag var nere på "Odal", eller numera "Lantmännen" och skulle köpa en ny sko + lite annat smått och gott. Eftersom det åskade ute just då så hade deras datasystem lagt av för tillfället. Hon som stod bakom mej i kön suckade och stonkade för att det tog sån tid och stod och "ojjade" sej. Hon hade även med sej, vad jag skulle kalla barnbarn, eftersom hon såg ut att vara närmare 60. Barnbarnet höll vid ett tillfälle på att köra in i mej och klyva mina hälsenor med deras kundvagt. Vet ni var mormor/farmor säger till ungen??
- "Akta så du inte kör in i tanten"!
Jag höll på att skrika rakt ut..
- "Hörredu, om jag är en tant, som inte ens har hunnit bli morsa eller ens fylla 23 (fyller om 13 dagar..) , då kan du, kärring, ta din plantjord och ditt barnbarns barnbarn och vika hädan, onda varelse!
Men jag sa inget, utan vände mej om och log lite försiktigt mot henne och hennes fula barnbarn. Tänk så vuxen jag har blivit! Jag sa inget! Bra gjort Jenna, det finns hopp för dej me!

Hur tröga är bin?

Nu sitter jag hos J:s syster. J hjälper dom att sätta stängsel och jag tar hand om hus och hundar. Jag var borta en sväng hos Janet som bor 200 m bortanför här och kollade in hennes föl som föddes inatt =) Sååå fin!
Jag vill med ha föl bebis! Jag har lovat Sol att hon ska få en bebis, men först om några år. Hon måste få lite meriter först!
Nu ska jag åka och handla, vi ska äta tacos sen ikväll. Så jag ska laga mat till hela skocken. Men innan matlagningen ska jag åka och hämta lille Milo som är hos mormor occ morfar i Hultsfred.

Jag fick ett bistick förut idag, i huvudet!! Det trasslade in sej i mitt hår och jag fick panik och började skaka på huvudet, tillslut fick jag loss biet men då var det så förbannat på mej så då gcik det till anfall på mej och trasslade in sej igen.. (Hur tröga är bin?) Då fick jag mej ett stick i huvudet. Satan så ont det gjorde! Det gjore ont ända ner i nacken.. Nu är det tack och lov bättre!

Herrå

Why?

Suck! Kan någon tala om för mej varför det förra inlägger blev så litet så det knappt är läsbart? VA?

Bebispirr

Jag måste ju bara dela med mej av vad jag tror att jag har upplevt.. Jag tror jag har känt min bebis röra sej där inne. Igår när jag stod i den 8 mils länga kön på konsum så pirrade det till 5-10 cm snett till höger neranför naveln. Jag kände inte igen det magpirret så jag antar att det kan ha varit den lille ♥
Jag vet ju inte hur det ska kännas.. Men jag kände det 3 ggr! Så det är ju inte helt omöjligt! Av det som folk sagt så kändes det som "bebispirr".
Den lille busen är runt 15 cm nu. Så stor så, snart dax för körkort.. ;) Ser fram emot till den vill komma ut. Eller snarare till den har kommit ut.

Bara skit på teven. Har ett inspelat program av Grey`s Anatomy som jag ska se nu tänkte jag. Får se hur mkt jag bölar den här gången! Haha =)
J har lite filmer på gång här i datorn. Men det får han styra me.

Herrå

Mycket tyck

Vi tog oss runt banan och vi blev godkända, dock med bara tre skor kvar, men vet. kunde inte se att hon ömmade för det! Den här dagens ära ska gå till min häst! Hon sköter sej som den mest rutinade distanshäst, som om hon inte hade gjort annat i sitt liv och hon glänser som den SOL hon faktiskt är!  ♥
Tack till mina hinknissar Joakim och Sanna. Utan er hade det inte gått! Puss på er!

Jag har varit borta hela dagen. När jag kom hem packade jag upp allt, tog hand om pollan och städade ur transporten fast det kändes som jag skulle somna när jag höll på. Så efter en lång dusch och lite pannkakor så somnade jag hejdlöst på soffan.
Märkte knappt när J kom hem. Däremot blev jag klarvaken när han väckte mej och sa att han skulle dra till K ett tag, jag var ju ändå inte så kul.. Ammehhh! Jag sov ju! Kunde väl ha väckt mej då!? Aja, Så nu sitter jag här och delar min lördagkväll med er. Jag går väl och somnar snart igen antar jag..

Jo, bebisen stör inte mej mkt. Eller så kan man väl inte säga? Stör jag den ju inte.. Men jag märker inte speciellt mkt av den, mer än när jag rider.. Jag blir ju pissnödig HELA tiden. Men det kan inte stoppa mej. Inget kan stoppa mej från hästryggen, mer än när jag inte kan ta mej varken upp eller ner för att magen är i vägen, då tar jag en paus. Tycka vad ni vill om det (jag vet att finns många som tycker just väldigt mycket om den saken, men inte säger nåt) men så gör jag.

Tävling

Jag är inte bra på att uppdatera min blogg så 2 inlägg på samma dag är stort.
Igår kväll jobbade jag över en timma för att jag skulle kunna gå hem en timma tidigare idag med gott samvete. Så fram tills nu har jag fixat med allt som ska fixas inför tävlingen imorn. Packat bilen och inhandlat all matsäck til mej och mina hinknissar Joakim och hans tjejja Sanna.
J lagar mat till mej nu! Jag ser fram emot det!
Sen ska jag bara göra matsäcken tills imorn sen kan jag gå och sova. Har föresten köpt järntabletter idag med förhoppning om att bli lite piggare framöver.
Man kan ju alltid hoppas!

Herrå


Försvann

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!! Här satt jag, hade tagit mej i kragen och knopat ihop ett inlägg. NÄE men då försvinner det. Jag kluddrade massa om vilket toppen humör jag är på och om alla förberedelser jag ska ta mej an inför tävlingen imorn.
Men nu orkar jag inte dra allt det där igen.
Ska till jobbet nu.

Herrå

Väntar

Det är ju hopplöst att helgerna går så fort. Jag blir så trött på det. Skönt att det infaller en kortvecka när man jobbar em iaf! Jag riktigt avskyr att jobba em! Så det var ju nåt positivt!
Sollan och jag var ute i skogen och bräste i 2h och 20 min idag. Ett riktigt träningspass. Jag kan lova att jag är minst lika trött som hästen...

Igår var vi hos Emmelie och Joakim och grillade. Vi hade fixat lite knytkalas. Jag gjorde en salsasallad som jag aldrig gjort förut och jag fick så mycket beröm för att den var så god =) Den var verkligen god också!
Satt och pratade skit hela kvällen. Om man bortser ifrån att jag råkade välta min stol bakåt när jag skulle resa mej så den välte in i väggen och gjorde ett hål i deras nyrenoverade tapet, (shit vad jag skäms) så hade vi så himla kul. Så skönt och bara få sitta och snacka en jävla massa skit om allt och alla! 

Det här med att "ha en bulle i ugnen", jag trodde aldrig att jag skulle tycka att det var så jobbigt att inte få dricka alkohol. Jag lider verkligen!  Det är såå tråkigt! Vi är ju två om det här, James borde inte heller få dricka, han skulle me få känna sej äckligt mätt jämt, springa och pissa 25 ggr dag/natt, må illa, vara konstant trött, bli fet och bara vara allmänt jävla sur jämt!
Fast det är väl tur att inte han med är sur för då skulle vi väl få bo isär så länge. Jag mår ju faktiskt inte illa längre och speciellt fet kan jag ju inte påstå att jag är heller. Har gått upp 1-2 kg. Planerar att inte dra över 12 kg gränsen, vi får väl se hur mycket jag har att säga till om den saken..
Fet? Nej. Bebismage? Ytterst lite. Jag är besviken, jag trodde faktiskt att det skulle synas mer i vecka 15! Tusan!

RSS 2.0