Tacka vet jag Samarin

Så där ja, nu har jag storstädat hela lägenheten. Jag hade egentligen andra planer för idag men när jag klev ur sängen så var jag på städarhumör och då är det ju bäst att passa på. Jag menar det humöret visar sej ju inte allt för ofta.. Har man väl börjat är det svårt att sluta också. Jag överdriver inte om jag säger att det var 3-4 veckor sedan jag överhuvudtaget ens dammsög här hemma. Så ja, det var behövligt.
James är på jobbet och säger "hej då" till sin "älskarinna" en sista gång nu innan han tar semester. Han ska bara ha två veckor samtidigt som mej. En vecka senare i augusti och en vecka sparar han till dess att bebisen har tänkt att komma ut.

Åhh.. Jag känner mej så duktig. Har verkligen skurat och dammat varje vrå. Skönt att ha det gjort. Nu behöver jag inte göra det fören jag börjar jobba igen ;)
Ska åka ut till pollen och ta en promenad med henne, om jag orkar..

Det var trevligt med jobbet igår! Attans att jag ska få så ont i magen på kvällarna, hade lite problem att få i mej maten. Men i min allt-i-allo-väska fanns även en samarin så det ordnade ju upp sej. Tacka vet jag samarin. Skulle nog inte klarat mej så här långt i min graviditet om det inte vore för samarinen. Halsabränna hit och halsbränna hit. Och så lite ont i magen på det..

Firar

Nu ni, nu har jag semester i 4 veckor framåt!
Detta firas med middag på brygghuset med med hela vårt skift, typ 30 pers. Ska bli kul!
Måste pysa och göra mej i ordning lite.. Ska till Malle innan och dricka min alkoholfria öl som är kvar sedan midsommar.

Jiipppiiiii

Har slagit på stort idag

Trots att jag är lite stressad så måste jag bara få stoltsera lite med att jag varit ute och motionerat idag =) Dock ingen längre sträcka, men ändå, det räckte för mej och min usla kondis vill jag lova!
Hjälpte Jennie att ta hand om Hugo medans hon red sin treåring på banan! Sen skrittade vi av en bit på grusvägen. Att dra barnvagn i ganska fort tempo var jävligt jobbigt! Men ännu mer behövligt! Med tanke på hur jag frossar i mina dumlegrottor..
Måste bli klar med maten nu så jag kan ta med lite jobbet.
Ha en bra dag!

Skaffa ett värdigt liv

Jag är förbannad! Det där numret jag skrev om 013-3410111.. Ringde hem till oss hela dagen igår och i förrgår. Nu har till och med James reagerat över vad det är för nåt jävla nr som lägger på när man svarar. Då har det gått långt ;)
Nu på morgon ringde det från numret igen. Jag svarar: "Jaa".. Då var det någon i luren, chock! Men jag talde om för den stackarn, som försökte göra sitt jobb, att dom skulle sluta ringa 5 ggr om dagen och radera vårt nummer ur databasen för vi ÄR INTE INTRESSEADE av vad det nu är dom vill! Skönt, då kanske man är av med dom nu då tänkte jag.. Hahahah, vilket skämt! Nu för 5 minuter sen ringer samma nummer. Jag svarar och det gör dom med. Jag förklarade vad jag sa till hans kollega på morgonen, då klämmer han ur sej "men var det från samma nr då"? Eftersom dom har ringt från samma nr 5 ggr varje dag i flera månader så är jag lite halv säker på om det var samma nr.. PUCKO!
Dom sitter alltså på samma företag och har inte en aning om att dom terroriserar samma människor hela dagarna..
Skaffa er ett liv och ett värdigt arbete, ni bor i sverige!

SM i envishet

Inatt är första natten på 6 nätter som jag sover mindre än 10 timmar, men det verkar hopplöst. Spelar ju ingen roll hur mycket/lite jag sover, nog är jag lika trött för det.
Pallrade mej ur sängen vid nio och bräste ut till pappa som ville att jag skulle komma och klippa han. Inga problem då det bara är att ta till rakapparaten!
Det är så här, min pappa är cowboy. Han rider och tävlar i olika westerngrenar, främst sånna med levande boskap. I helgen går SM av stapeln på High Chaparal utanför Värnamo. Pappa kommer ställa upp likt förra året. Då kom dom tvåa. I år är målsättningen att dom ska vinna så klart. Fösta pris är en resa till USA! Pappa och Hinzo är heta så det blir nog inga problem.
Tillbaka till rakapparaten och klippandet. Pappa har fått för sej att han ska spara ut till hästsvans som ska sticka ut under hatten. Jo, jag menar allvar. Jag försökte skämta bort det när jag höll på och klippa men karln är fast besluten om att han ska ha hästsvans. Okej. Så nu har jag sparat en bit på bakhuvudet där den tänkta hästsvansen ska få växa ut.
Jag tror min pappa behöver en flickvän.

Brist

Ja jag sitter här med mina jordgubbar och nybakta bröd, eller ja, nybakt från igår. Har inget att skriva om idag.. En halt vanlig arbetsdag. Trött, trots att jag inte gjort annat än att sova och äta denna helg.
Nähä.. Krypa ner i sängen hos älsklingen nästa..

Problem med nr 013-34 10 111

Är det någon mer än vi som har problem med nummret 0133410111? Dom ringer till oss minst 3 ggr varje dag. Är vi hemma och svarar så säger dom inget eller bara nåt konstigt ljud och sen lägger på.
Jag kan ju tillägga att jag sökte numret på eniro.se där det står "Numret tillhör XLNT-Marketing AB i Linköping".
Vad är det här?

Otacksamma arabjävel

James är på jobbet. Jag svullar i glass, jordgubbar och chokladsås. Det är så gott så det nästan knuller i mun.
Jag var ute i stallet och skulle pyssla om min vita fina häst nyss.. Men när jag kom och skulle hämta in henne från hagen så möttes jag av en vandrade jordhög. Suck. Hon hade firat midsommar på sitt sätt hon.. Men när jag var klar med henne vart hon ganska fin, nyklippt i man och svans och allt. På med lite flugmedel och ut i hagen igen, riktigt nöjd med mitt verk var jag. Jag städade av i hennes box och skulle åka hem. Skymtade hästarna borta i hagen.. Men va fan? Där var jordhögen igen..
Det är höjden av otacksamhet!

Slapp

Juni är snart slut och jag har inte badat ute en enda gång ute i år än. Vad är det här? Jag tror att det är så att det har bestämt sej för att bli riktigt varmt till min semester. Så är det.
Förutom att jag jag lagat raggmunk till middag idag och har scones i ugnen nu så har jag bara sovit och slappat hela dagen. James är bakfull och av ren vana så känner jag mej med bakfull.

Undra vad det blir för väder imorn. Jag vill ha sol. Jag vill sola. Jag är blek. Hej då.

Typisk svensk

En uppdatering av min midsommar. Typisk svensk. Vi hann iaf med att gå Nikkis tipspromenad innan regnet öste ner. Lekarna blev det inget med, bara Hugo som hade speedwaytävling med sej själv runt syrenbusken. Vi andra satt under en regnpaviljong och drack öl, vissa av oss alkoholfri (typ jag) och allt vad dom nu hävde i sej.
Känns inte som om vi gjorde nåt annat än åt på hela dagen. Först all potats och sill med tillbehör sen jorgubbstårta på det (det fanns bottnar i hultsfred så Bosse fixade..) Sen var det ju meningen att vi skulle grilla på kvällen.. Regnet öste fortfarande ner men dom lyckades allt få fir på den så det blev grillat och på det blev det bla jorgubbar, chips och godis. Jag som bara hade gått upp 4-5 kg, lär väl ha fördubblat det nu..
En trevlig kväll var det.
Svek mina vänner som höll till i Frödinge. Men vi ska ta en grillkväll nu framöver, eller nåt. Träffade dom en liten sväng igår iaf när jag (jag säger bara jag eftersom James däckat i bilen så jag kände mej ensam) skulle hämta Lindah och Fille.

Vad ska jag göra idag? Känns som söndag, men det är bara lördag =) 2 dagar ledigt till innan sista veckan inför semestern går av stapeln.  
James sover. Ska nog gå in och hoppa lite på han..

Spa

Är ensam hemma och passar på att njuta lite av det.
Har haft en Jennifer-kväll med fotbad och lite nagelvård. Jag måste erkänna att jag är skitdålig på att ta hand om mina fötter, men jag älskar när det väl är gjort. Känns som man svävar fram.
Jag är hungrig.
Ska äta lite mat.. Men vad vet jag inte. Sen är jag sugen på popcorn och kladdkaka med jordgubbar. Kan inte bestämma vilket det blir. Troligtvis popcorn eftersom det är nyttigare och smidigast att göra. Jorgubbar blir det nog i vilket fall som helst.
Vi får se.

Slut i hela Vimmerby

Igår när James och jag var och handlade så fanns det inga tårtbottnar kvar. Nähä, tyckte vi, vi får ta det imorn då. But guess, det finns inga tårtbottnar kvar i hela Vimmerby.
Tro inte att jag ska ställa mej att baka! Nope, det får helt enkelt bli en midsommar utan jordgubbstårta. Ingen dör ju för det. Vi har ju iaf jorgbubbarna, det är det ända jag behöver ;)

Jag bryter ihop

Jag bryter ihop.
Vilken hemsk dag jag haft. Från början tills nu. Nu kan det bara bli bättre. Inte nog med att man kliver ur sängen kl 4 utan när man kommer till jobbet och öppnar lönekuvertet så saknas det minst 1000:-.. Chock! Men det hade tydligen blivit nåt fel så jag får tillbaka det på nästa lön. Men fan, nu till semestern och allt, så surt!! Och det är en pissmånad då alla stoora räkningar kommer samtidigt.
Inte nog med det. Det har gått åt helvete på linan hela dagen också. Tårtor över allt. Chokladgrädde över hela mej. Fick till och med byta kläder.
Ja, jag bryter ihop.

I lönekuvertet så skickar dom med "månadens bakverk" där alla chefer skriver varsin rad om hur det går för företaget ur alla synvinklar. Idag läste jag att vi skulle hälsa våra nära och kära att dom var välkomna att söka arbete till hösten då nyanställningar är på g.
Men läs nu noga vad jag skrev, "nära och kära", behöver inte just vara familj och vänner men vettigt folk. Alltså inga nötter, vi har så vi klarar oss med dom som det är nu. Ransaka dej själv innan du söker.
Jag blir ju visserligen mammaledig i augusti, så jag skiter egentligen i vilket, men jag kan ju inte lämna mina arbetskamrater med dilka nötter som helst. And I´ll be back.

Tack för mej, hej.

Inte alla indianer i kajaken

Idag har jag varit snäll på jobbet, verkligen ansträngt mej. Nä, jag är ganska snäll i vanliga fall. Men jag kan vara en pain in the ass också.
Höll mej lugn och befoglig idag för jag jag höll mest på att somna.. Jag kunde ju inte somna igår tack vare våra störda grannar.. Tror jag har berättat om dom innan. Dom som kör upp med bilen på gården och låter den stå på tomgång medans dom sitter uppe och äter middag. Jävla nötter. Igår var dom i farten igen.. Jag har redan fått två raseriutbrott på dom (sen första gången när som väckte mej med att-låta-bilen-stå-på-grejen kl 5 på morgonen) ett tredje och jag ringer hyresvärden. Jag är inte den som "skvallrar", men fan, det här med bilen är bara ett av alla chips i en full påse.
Nu ska jag ut på promenad med hästen. Sen ska jag ta med gubben till ica och handla till midsommar.

Jennifer goes bad

Nu har jag varit i farten igen. Om jag kunde vara tyst. Eller åtminstode vara snäll när jag öppnar käften. Men icke. Jobbet igen.. Jag kan inte rå över att jag hela tiden säger vad som rör sej i huvudet just nu. Jag bara kan inte hjälpa det. Finns det då någon mer som är som jag så krockar det liksom och får jag då minsta indikationen att det finns en svag punkt hos den människan, ja då är jag där och trycker illa kvickt. Säkert en försvarsmekaniskm jag har för att slippa bli den som blir trampad på.
(Är nämligen uppväxt (från 10 år upp till 18) med att vara nere i skorna och vända några ggr per dag. Där för mej fanns då endast min pappa. Inget jag far illa av i dagens läge. Personen i fråga och jag är vänner nu. Men jag kan lova att det har satt sina spår och att det har format mej till den jag är nu.) 
På jobbet har denna människa pratat med chefen och han har i sin tur pratat med mej idag. Jag står för allt jag sagt till denna person, vilket inte är personliga saker utan bara jobbrelaterat ("Kan du göra det", "det måste göras", "hjälp till istället för att stå och glo" mm). När personen i fråga, som är  ny och ej fastanställd tjurar och svarar med attityden "Va?! Ska jag göra det?" och himlar med ögonen.. Ja då för jag ett frispel, det kan jag lova!
Chefen förstår vad jag menar när jag säger att personen i fråga verkligen behöver en spark i rätt rikting. Håller med om att det är hon som ska lyssna på mej och dom som kan och vet hur det ska vara. Men jag måste bli lenare i munnen.
Jag jobbar på det. Jag lovar.

Nu börjar det ordna till sej

Nu är det första steget av vårt husbygge klart. Eller nästan klart. Vi har skrivit på papper om att tomten är vår och äntligen skickat in nu. För nu är allt med banken klart.
Shit. Vi ska verkligen bli en familj med villa och allt. Det trodde jag inte om mej själv för 2 år sedan. Men oj så kul! Ser fram emot det här nu. Om allt går enligt planerna så kan vi flytta in i vårt nya hus innan jul.. Men hantverkare är ju inte att lita på. Så vi räknar med att det är klart till början av -08.
Kommer få hålla hårt i vår budget. Pollen får gå på diét.. Haha! Nä hon ska nog komma igenom det här smärtfritt, men James är inte glad åt hennes kostnader.. Bara för att han har två intressen som inte kostar han ett skit. Jaja, jag har hittat min drömhäst, den pärlan gör jag mej inte av med i första taget ♥ James vet och förstår det (Jag tror att han tycker om Sol liiite, men kan inte riktigt erkänna det..) =)

Tomt

Hade tänkt skriva.. Men nu i skrivandes stund kommer jag inte på nåt. Det brukar ju poppa upp nåt att plita ner här så fort man börjar. Men inte nu. Men jag kan glädja er med att jag inte sitter inne med nåt smaskigt skvaller och jag har heller inte gjort nåt denna helg som ni vill veta och kan roas av. Har bara slappat. Gött som mos.

Sött

Nu sitter jag här och vräker i mej jordgubbar igen! Tur att det är säsong för goda frukter och bär nu när man är med barn och allt. Det lindrar sötsuget väldigt! Har aldrig varit så sugen på sötsaker (så som kladdkaka, bakelser och godis) på det sättet som jag är nu. Lite sånt unnar jag mej, men man behöver faktiskt inte vräka i sej för att sen springa runt och se ut som en flodhäst, bara för att man just är gravid. Jag har alltid, precis som nu, ovisspad grädde till mina jorbgubbar.. Så jag lär nog bli fet ändå med tanke på alla jorgubbar jag äter.

Har fått hem vår barnvagn nu. Vi fick James systers vagn som dom hade till Milo. En marinblå BRIO. Inte hade jag valt den färgen, men hallå, vi fick den! Kostar ju flera tusen kronor i vanliga fall. Så tack och bock!

James är i Gullringen och umgås. Jag njuter av att vara ledigt en helg då jag har nada, verkligen ingenting bestämt!
Ska lägga mej på soffan med en skål popcorn och mysa med den där som håller till i min mage ♥

Det suger i tarmen

Som jag skrev i en kommentar till Anne "Det suger i festivaltarmen mer än jag vill erkänna". Fan vad det är sant!
Fick mess från min käraste Tina igår, hon klarade uppkörningen på sitt Mc kort =) Grattis till henne! Ringde upp henne då hon befann sej nere på festivalen.. Då höll jag på att bryta ihop.. Jag vill också vara där! Innan festivalen inbefinner sej så tänker man att man klarar sej utan att vara där.. Men vilken lögn sen, för så fort man får minsta lilla nos om stället så vill man dit.
Emmelie är inte heller på fetsival så vi får slå oss ihop när hon kommer hem från tävlingen imorn!

Jennie och Hugo har varit här nu på morgonen och fikat frukost med mej! Härligt med härligt sällskap så här på morgonkvisten!
Nu ska jag kila iväg och köpa mej en sallad, sen till jobbet.

Herrå

(Tänk er en solig dag på festivalens skitigt äckliga camping och allt roligt folk med en öl i handen. Suck) 

Festival crap

Stackars Jennie fick åka iväg med kusen till veterinären i Kalmar idag. Skulle ha följt med henne men fick inte ta ledigt för chefen. Bara för att alla andra jävlar som ska på festival har tagit ledigt. Men hallå!? Ett djur håller på att dö här! Jag skiter i allt som har med festival att göra i år. Verkligen!

Banken idag. Här ska det prutas.


Husbygge eller inte?

Jag överdrev lite måste jag erkänna när jag skrev att vi har köpt hus. För det har vi ju faktiskt inte gjort. Vi har velat fram och tillbaka i ett halvår lite drygt nu - köpa begagnat eller bygga nytt? En sak är säker - vi vill bo i Vimmerby. Skillnaden mellan att köpa begagnat och bygga nytt här i stan är inte speciellt stor, om man tänker prismässigt. Blir bara några tiotusen. Om man ska ha ett relativt stort hus med bra läge såklart. Sen är ju frågan om man har intresse, kunskap och framför allt tid att renovera ett hus. För det är ju alltid nåt som ska ändras. Vi har inget utav dessa måsten. Så..
.. Vi bygger nytt.
Vi inspirerades av ett Vimmerbyhus från början. James "pappa" är arkitekt så han har hjälpt oss fram med en helt ny ritning, allt efter våra önskemål. Vi har nu kommit så långt att vi skrivit på papper om att Vimmerbyhus ska bygga det åt oss. Tomten är klar. Vi har papperna färdiga för att skrivas på här hemma. Banken är klar. Ska bara dit för att pruta på räntan lite imorn.
Vi har som sagt velat en hel del fram och tillbaka hurvida vi ska göra med allt. Bo i lägenhet kan man inte göra hela livet, så är det bara. Alldeles för dyrt eftersom man inte betalar ett öre till sej själv. För bara tre veckor sen var vi helt överens om att det inte skulle bli nåt bygge. Nu har vi vänt totalt igen. Får se om vi hinner ångra oss igen.. Det är ju trots allt det största köp du kommer göra i dit liv. Det tåls att tänka över över både 2 och 25 ggr.
Som det ser ut nu så är vi i alla fall husägare innan jul.

Klappde min bebis

Imorse när jag vaknade så var "den där inne" också vaken. Låg och kände lite på sparkarna och efter ett tag vänder sej ungen om i magen. Vad jag antar så är det den lilla ministjärten som den trycker rakt upp i magen på mej. Min mage såg ut som ett tält. Allvarligt talat så var min mage konformad. Det var riktigt fränt!
Jag klappade lite försigtigt på toppen av magen men då sjönk den ihop.
"Peta inte på mej".
Men jag han och klappa min bebis lite på sjärten innan den fortsatte med sitt ♥

Skyndar

Jag är ju då liiite stressad just nu.. Som vanligt dessa jävla eftermiddagsveckor, I hate them! Så tyvärr blir det inga smaskiga detaljer om vårt husköp, det får vänta tills jag har tid.

Känns inte som om jag har haft nån helg. Det har varit fullt upp precis hela tiden! Råkade erbjuda mej att ta överslafen i James och min hytt, det skulle jag inte ha gjort.. Där uppe var det swettigt värre och sängen gnisslade. Jag har med andra ord inte sovit ut sedan förra söndagens morgon. Jag ser ut och känner mej som ett lik.
Jag har å andra sidan haft en kanonhelg!
Shopping och en massa annat i Göteborg. Liseberg så klart. Åkte kållorado och parisehjulet. Fick så snällt nöja mej med det. Vädret har varit allt annat än svalt. Shit så hot det var!
Har nu inhandlat dom första kläderna till vår kommande kotte. Ni ska få se biler på det vid ett senare tillfälle. Hinner som sagt inte nu..

Herrå


Hej då

Satt just och skrev att inlägg här. Om jag är trött så jag inte orkade uppdatera igår.
Allt försvann. Jag tar det igen.
Åker till Göteborg med familjen imorn. Shoppa loss på mina födelsedagspengar hela dagen imorn och på söndag blir det Liseberg. Älskar att åka alla karuseller som finns annars, men jag får väl nöja mej med att spela på lotterihjul..
Alltså, ingen uppdatering imorn.

Har köpt hus.
Sug på den du. När jag orkar kommer detaljerna.

Nu ska jag få massage av mitt hjärta ♥
Hej.

Känner mej nöjd

Klockan ringde vid 8 idag. Trodde det var ett skämt, trots att jag somna kl 23 igår så kändes det som kl var 3 när hon ringde. Men upp klev jag. Åkte ut till stallet och red 1 mil. Det ska jag ha cred för! Varmt var det, men jag njöt i fulla muggar!
Hem och åt och duschade. Efter mycket om och men fick jag in vår balkongmatta (en sån där svindyr sak) ganska ihoprullad tryckte jag in den i bilen. Det har ju efter två vintar börjat växa mossa på den.. (?!) Så jag åkte ut till mamma och spolade av den med högtryckstvätten.. Nu är den som ny!
James kom ut och alla mina syskon samlades för mamma bjöd på försenad morsdag-/födelsedasmiddag. Tycker att jag förtjänade det efter min slitiga dag. Låter nog inte så jobbigt, men tro`t om ni vill, det var jobbigt.
 
Nu har jag städat av balkongen och lagt ut mattan igen. James och grillar hos några friends dom ska kolla på fotbollen. Det intresserar inte mej ett skit. Det gör däremot duschen, mat och Grey`s Anatomy. Damn va bra det programmet är!
Har bättrat på brännan idag me. Jag älskar solen ♥

Herrå


Sommarens första

Nu tänkte jag skriva om sånt som jag inte orkade skriva om igår. Min dag. Sen om det är trågkig läsning, ja, det avgör du.
På lunar hade jag ca 15-30 pers som läste den så kallade dagboken. Då kunde man se vilka det var. Här är det 100 pers och jag har inte en aning om vilka, jo dom ca 5 som kommenterar, resten kan jag bara gissa. Det är trist. Ge er till känna och skriv en kommentar.

Rök ihop med en på jobbet, en extranställd. Eller rök ihop kan man ju inte säga eftersom personen i fråga inte kan säga rakt ut vad det handlar om utan muttlar. Man ska inte tro att man kan allt och sen inte göra ett skit, för då blir jag förbannad. Det är tack vare mej och en till som denna människa är kvar på företaget överhuvudtaget pga att vi har talat gott om denne. Så gnäll inte, nonchalera inte, käfta inte, gör det du ska, jag vet att du kan och du är duktig.

Kom hem från jobbet, satt och solade på balkongen, men det var ju helt vindstilla så jag höll ju på att steka mej.. Blev hungrig, åkte och köpte mej en pastasallad på brödstugan och åkte ut till pappa. Jag rekomenderar verkligen brödstugans pastasallad med "den vita" dressingen till.
Efter maten låg pappa och jag på varsin filt på gräsmattan och kollade in min mage. Kotten var i farten där inne. Efter lite sparkar tryckte den upp, vad jag antar var lilla ministjärten, rakt ut så hela magen såg helt vind ut ♥
Ja du lilla!
Nu sitter jag och vräker i mej nektariner (skrivfel igår, det är inte persikor, utan nektariner som jag har noja på) och väntar på att älsklingen ska komma hem från matchen. Jag har köpt sommarens, för mej, första jordgubbar till oss!

Ledigt imorn!
Herrå

Orka

Jag orkar inte sitta och skriva om min dag. "Idag har jag.." Nä.. Fan så trist.
Ni som läser min blogg vet ju var jag styr med i vardagrna.
Jag har heller inget annat att blogga om förutom att jag inte klarar en dag utan minst en periska och turkisk peppar (godiset).

En fråga till dej

Nu sitter jag här, med svullna ben och ömmande huvud - jag har varit på hawwys och svängt mina lurviga. Det sistnämnda var väl en smula överdrivet eftersom jag inte tar ett dansstag nykter. Hade det inte varit för att Da Buzz var där så hade jag aldrig gått dit, det är nåt som är säkert.

Dagens fråga. Varför känner man sej alltid full när man kommer hem från Harrys, även att man inte tagit en droppe alkohol? Är det av ren vana? Är det ångorna som gör`t? Eller kan det vara dånet man har i öronen som gör att man inte känner sej på banan?

Hur står det till egentligen?

Vad är det för fel på fredagars underhållning på teven nu för tiden?
Personligen tycker jag att det på fredagar borde vara dom bästa programmen. Men icke. Det är bara skit på teven ju för tusan.
Jag väntar på Idol. Det tycker jag är bra fredags undehålling. Sen en bra film på det. Men nu dras vi med dålig underhållning och serier på 3 avsnintt, missar man ett av dom kan man lika gärna skita i att kolla vidare.

Mobilen ringer..
.. Jag glömde pappas häst. Har hand om honom över helgen för pappa är i tyskland. Jag glömde ta in han. Det är ju tur att jag har snälla stallkompisar som ringer och säger att dom just tog in han. Men ändå.. Hur fan är jag funtad som kan glömma Hinzo? Stackars.. Fick så dåligt samvete så jag började böjtjuta när vi lagt på luren.. Gravidsvallningar eller ej, stackars Hinzo! (Inte för att han skulle gå in förren halv nio, men jag glömde verkligen bort han). Tur att ingen skada är skedd. Men jag glömde..

Jag ska gå och gräva ner mej i min poccornskål nu..

Regn..

Ikväll ska James och jag ha myskväll ♥
Imorn åker han till Danmark, ska kolla VM. Hatar när han sover borta, gillar inte att ha hela stooora sängen för mej själv. Men å andra sidan, ska han vara lika full som förra fredan så får han gärna sova borta ;) Har svårt för fulla människor när jag själv är nykter!
Iaf så ska jag passa på att bjuda hem mina flickor på lite födelsedagsmiddag. Var lääänge sen vi alla sågs nu! Så nu när inte karl i huset är hemma så kan vi skvallra ostört! Jag som gillar DaBuzz måste ju till Hawwys en sväng me. Surt att vara nykter, men jag börjar trots allt vänja mej.

Jag var hos läkaren igår. Min barnmorska hade skrämt upp mej med att mitt onda var sammandragningar och jag skulle ta det lugnt och inte rida.. Men så allvarligt var det tack och lov inte. Det är ligamenten i sidan på magen som gör ont. Vissa får så ont så dom inte kan röra sej, riktigt så illa är det ju inte för mej. Men ack ack så ont jag har. Jag får rida!
Nu är äntligen Jennie hemma igen. Så när det nu är konstaterat att det som gör ont inte tar nån skada på barnet, bara jag som lider, så följde jag med ut och red i ösregnet idag. I min efterlängtade sadel. Vi var på så himla bra humör, trots allt regn. Skönt att vara tillbaka på banan igen.
På måndag morgon blr det även att gå tillbaka till jobbet. Har bara 8 veckor kvar att jobba (4 veckor semester me) sen blir jag mammaledig!

Herrå

RSS 2.0