Vet varken ut eller in

Nä, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. För bara några minuter sedan sålde jag min finaste PÄRLA! Shit!
Men jag fick det jag begärde, vilket var mer än jag nånsin trodde att jag skulle få. Svårt att få andra att förstå vad hon är värd. Men hon hamnar hos en underbar människa som snabbt såg värdet av henne.
Hon kommer få det kanon!
Men jag då.. Jag känner mej helt tom.

image18
Sollan och matte

image19
Fin bild på Sol och Joakim, eller hur ;)

image20
Sol

Bloggtorka

Jag har bara inte orkat blogga på ett par dagar nu. Jag är helt slut!
Jobbat i två dagar och kroppen värker, känns som jag har gått upp 27 kg och inte 7.
Ryggen går av.
Gnäll gnäll.
Imorse höll jag på att inte ta mej ur sängen, men eftersom jag trodde att det var provkörning kunde jag ju inte lämna stackars Malle med alla nötter. Är det lika jävligt imorn så sjukskriver jag mej.
Hej.


Tacos är överskattat

Blev bjudna till James syster igår på tacos! Det var mysigt! Lotta och Hugo var hemma från Norge också!
Tacos är en sån där grej som man blir så sugen på och tänker "åh vad gott". Men sen när man väl sitter där och äter så blir jag alltid besviken fär det är aldrig så gott som jag tänkt att det ska vara..
Idag är vi bjudna på mat hos James mamma.
Imorn är vi bjudna på mat hos min mamma. Vilken lyx, slippa laga mat i tre dagar. Jag hatar att laga mat!

Imorn är det back to work igen! Jag hoppas vekligen att det kommer gå bra så jag kan stanna.
Upp klockan 4.20. Jippiiieee!

Är jag ett renoveringsobjekt för dej?

Nä men attans vad tråkigt jag har. Jag får helt enkelt ägna mej åt att skriva ner att jag just nu mår jävligt illa. James är på Hawwys och super ner sej och jag sitter här hemma och svullar kladdkaka. Där av illamåendet.
Funderar på att poppa popcorn och lägga mej på soffan..
Poppa popcorn låter just nu jävla jobbigt..
Den där inne i magen är i full gång och just nu känns det som han anser min mage som ett renoveringsobjekt som ska rivas.. Jag vet inte om jag håller med om det, jag råkar gilla min mage, kanske bättre smal, men dock.
Oj.. Vad är det jag hör.. Inte är det då grannarna..
Nope, det är teven. Klockan är efter tolv och jag har visst lämnat teven på på den kanal där porret börjar efter tolv. Nu fick jag en bra anledning att resa mej och gå och stäng av den skiten innan grannarna tror att det är JAG som är i farten..

Inte allt på samma gång längre

Ja nu är mitt hjärta så gott som såld.. Tragiskt, men tyvärr ett måste.
Usch, jag mår så dåligt!
Har haft sammandragningar värre än någonsin idag.. Började komma mer och mer nu i veckan och idag har det varit väldigt mycket. Ringde min bm igår som sa att jag skulle höra av mej om det blev värre och sjukskriva mej.. Men jag vill inte sjukskriva mej första dagen efter semestern, känns inget vidare. Måste ju prova.
Man kan ju hoppas på att dom beror på att jag varit stressad och nervös hela dagen. På jobbet är det ju ingen stress.. Ehh..

Ja jag kan ju tillägga det att planerna på att flytta in i vårt hus till jul nu är spräckta.. Han (vår försäljare) sa att det skulle vara klart till innan jul. Oj, sa vi, det var snabbt. Så vi räknade ju med en och annan försening. Jag menar hantverkare och leverantörer är inget att lita på..
Men hör här.. 4 månaders uppskjutning redan!
James och jag tittade på varandra och undrade om han drev med oss.. Men icke. Jaja, vi får ju vårt efterlängtade hus nån gång. Men nu törs man ju knappt räkna med att få det till innan sommaren..
Gonatt

Ett nervöst sammanbrott är att vänta

Tredje gången gilt nu. Har försökt skriva detta inlägg 2  ggr innan, men det bara försvunnit. Igår blev jag så arg så då sket jag i det. Nu har jag mat i magen och kan hantera saken lite bättre.
Igår skrev jag att jag varit och shoppat bebiskläder på rean och att det var jättekul!
Nämnde också något om att jag var på tjejfest i onsdags hos Sandra där bebisen delade ut en och annan spark till alla handflator! Kul när andra kan känna av min krabat i magen!
Idag kommer det folk från Gbg och ska kolla på min Sol. Shit, jag vill inte. Jag kommer bryta ihop den dagen hon åker - utan mej.
Men på söndag kommer min drömköpare, en tjej från Södra Vi. Jag kommer tjäna mer på att dom från Gbg köper henne eftersom jag är villig att pruta på mej själv bara för att Södra Vi tjejen ska köpe henne!
Men vad är pengar? Bara hjärtat får det så bra som möjligt! ♥
Jag är nervös.

Hopplöst

Somnade vid 1 inatt.
Vaknade igen kl 3. Toa.
Vaknade igen kl 4. Ont i ryggen.
Vaknade igen kl 6. James klocka ringde.

Ena dagen rabblar jag om att jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen, andra dagen att jag inte kan sova. Ja, jag om någon blir tokig på det här.
Nu i morse var jag pigg som en mört när James skulle till jobbet. Bebisen i magen levde ett jävla liv. La mej mot James rygg så han fick känna sprkarna i sin rygg. Mys! Snacka om att bli sparkad ur sängen ;)
Iaf, kunde inte sova mer, varför ligga där och trycka, jag var ju ändå vrålhungrig. Så nu är det frukosttime!
Måste fixa nån som kan laga min rygg.

Tankar om vänner

Var och fikade med Sarah idag. Vid bordet bakom oss satt två gamla vänner till mej. Att jag skriver gamla vänner innebär att vi inte umgås längre, har inte vatt osams men liksom glidit ifrån varandra. När man funderar på det så var det ganska komiskt eftersom att vid bordet bredvid oss satt två av dom personerna som vi (alltså inte jag personligen) var som mest osams med under tiden vi umgicks. Våra gäng var liksom osams. Som ni hör så handlar detta om gymnasietiden.
Knöligt det här. Vet inte vart jag vill komma.
Men, vårt gäng på gymnasiet var dom där brudarna som alla hatade. Pga att vi var snygga, självsäkra, hördes över alla andra och inte skämdes för nåt eller någon. Samtidigt som jag önskar att jag var tillbaka där så är jag så grymt tacksam över att den tiden är förbi. Vi hade jävligt kul! Är så glad att jag har varit med om allt som jag gjorde då. Lite kan man ju stryka.. Som att slåss och knulla runt. Vilka tönterier.
Men som sagt, är samtidigt glad att den tiden är förbi.
Har nu vänner som jag aldrig trodde att jag skulle få då. Dom som nu säger att "du är inte den jag trodde". Jag vet säger jag, trodde inte jag heller. Jag är fortfarande samma person dvs självsäker, hörs över alla andra och som vissa hatar. Men inte på samma sätt.
Kan det handla om att jag bytt umgängeskrets?
Att jag inte har samma syn på andra människor längre?
Jag vet inte. Men jag är glad och lycklig över att jag kan prata med folk som aldrig innan skulle prata med! Speciellt lycklig är jag över det jag har nu.
Är glad för gamla och nya vänner.
Sitter här med en stoor mage i vädret och är i planerna på husbygge med karln i mitt liv.  Det kunde man inte tro om mej för 3-4 år sedan!
Tack!

Abstinens efter adrenalin

Jag tror jag sover för mycket. För jag är trött hela tiden. Om man bortser ifrån att jag vaknar 3-4 gg varje natt och måste på toa så sover jag mellan 10-12 timmar.  Eller så kanske jag inte borde bortse från det utan inse att det är det jag blir trött av, ja jag vet inte. Är trött iaf!
Semester har man ju för att varva ner och kunna slappna av, ta dagen som den kommer. Min trötthet kan även bero på att jag varvat ner mer än jag någonsin gjort i hela mitt liv. Jag är nästan så lugn om dagarna så jag somnar. Här snackar vi avslappnad. Jag har inte stressat en gång vad jag kan komma ihåg och jag som alltid stressar annars. Min kropp går på ständigt adrenalin annars. Det kanske är abstinens efter adrenalin eftersom jag är så trött!
Men det är ingen fara, jag är snart tillbaka på jobbet och där flödar adrenalinet bland alla nördar! (Alla ska inte ta åt sej av det)
Kanske är bra för bebisen att inte morsan pumpar allt för mycket adrenalin.. Med tanke på vad mitt hjärta slår extraslag då så vill jag nog inte veta hur många extraslag lillens hjärta slår, som slår dubbelt så snabbt som mitt annars..
Tänk om den blir som mej. Hoppas att bebisen blir lik farsan, vi kan ju inte ha två i samma hus som pumpar adrenalin. Ni kan ju tänka er.. Nej, det vill vi inte utsätta oss för!
Bli lik pappa..

Ångest

Nu går jag snart på min sista semestervecka. Vet ni vad det bästa är? Att jag inte har ångest för att semestern snart är slut, inte över huvudtaget!
Kan lika gärna gå och jobba imorn, jobba mina 4 veckor och sen gå hem igen.
Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna jobba dom veckorna med tanke på min rygg. Faktum är att jag vill jobba! För det första för pengarnas skull, för det andra för att jag vill må bra och inte ha ont och för det sista kan det ju vara trevligt att hänga med alla roliga (vissa räknas inte) en sista gång innan mitt uppehåll som mammaledig!
Jaja, vi hoppas att ryggen reder sej och att vi kanske kan få en soldag till på semestern iaf.

Moviestar eller cpchair?

Nog för att jag har ont i ryggen innan. Men att sitta på biosallongen i Vimmerby blir man ju mer eller mindre invalid av. Jag och James lagade till oss en supergod middag här hemma sen gick vi som två mysmongon och tittade på Harry Pottan.
Jag hatar stolarna man ska "sitta" i där inne. Ska aldrig mer gå på bio gravid. Nope.. Inte utan något att kila in mellan rygg och säte iaf.. Men man får ju ändå inte plats med benen.. Så nej, ingen mer bio!
Vet inte vad jag är mest irriterad över just nu.. Stolarna eller min rygg.. Shit!

Dumpad eller dumpa

Man ska inte ha förhållande när man är mellan 15 och 20 år. Det slutar bara med att någons hjärta trasas sönder. När man är i den ålern ska man bara umgås med vänner, festa och hitta på saker att göra som ut och resa! Lite "one night stands" kan man ju såklart ha för att inte torka ut helt. Men fan, ingen kärlek. Man är för liten, bättre att öva bara.
Visst skulle man väl kunna ha förhållande. Men gå inte in i det med hela livet som insats. Jag menar tro inte att livet tar slut om den andra skulle göra slut. Lås inte upp dej på den andras liv. Lev ditt liv. LEV!
Jag har sett allt för många exempel på folk som tror att livet skulle ta slut om tonårskärleken gör slut. Been there, done that.
Våga göra slut. Våga bli dumpad. Tro inte att det ska hålla hela livet. Jag har ingen procentuell statistik på hur många förhållande som håller hela livet som började när dom var 15. Men jag skulle inte tro att den sifran är speciellt hög. Tyvärr.
Framförallt:Gå vidare!
Det är så lätt att sitta och säga. Men jag vet. Det är det ända rätta!
"Mister du en så står dej tusen åter". Vilken klyscha! Men fan så rätt det är. Visst, du kommer aldrig hitta nån som "han/henne", men det ska du ju vara glad för, du blev ju dumpad, eller hur!? Du kan ju bara få nån som är bättre!
Ut på köttmarknaden.
Tänker på dej!


Var inte ledsen

Var som sagt hos Emmelie och Joakim och grillade igår! Jäkla trevligt! Dom drack vin och öl och jag drack min himla lättdryck med flädersmak.. Attans trist!
Vi spelade "när och frjärran" där jag utsåg mej själv som vinnare! Blev oavgjort, men nån måste vinna, så det fick bli jag!
Bror ringde och var ledssen så han har sovit här i natt.
Är det nånting jag inte klarar av så är det när folk ringer och är ledsna. Då gråter jag me! Spelar nog ingen roll vad det handlar om för jag gråter ändå. Extra känslig är jag när det händer mina killar nåt (pappa, Joakim, Jonnie och James). Jag klarar inte att höra att dom mår dåligt, det gör ont i mitt hjärta då.

Ska gå och köpa frallor till mina pojkar nu. Hej.

Skiner

Inga mail, jag väntar ju.
Sol idag! Guttans! Mot sommarstugan.
Men först måste jag ut till stallet till min alldeles egna Sol för hovslagaren kommer, man måste ju vara fin om fötterna om man ska säljas! Igår skickade jag in henne i transporten och åkte till frödinge för att ta ett bad i Emmelies vattenspilta. Det var behövligt! Fick shamponera min jordhög 2 ggr för att det skulle släppa. Nu skiner hon som den på himlen.
Grilla med Emmelie och Joakim ikväll. Mys!

Stämmer det?

Det sägs att det strålar om gravida kvinnor. Det vet i fasen om jag kan hålla med om. Nog för att hår, hud och naglar inte har varit så här bra sedan jag var 13. Men resten. Hur kan det stråla om någon som är konstant trött och pissnödig?
James och min dag började med att städa ur lägenheten. Vi sover med balkongdörr och sovrumsfönster öppna vilket orsakar korsdrag som i sin tur för med sej blomfnas och jord in från mina krukor på balkongen. Så nu har jag slängt skiten från balkongen, som ändå inte verkade trivas.
Jag hjälpte Åsa att göra slingor, vill också ha mer. Sen tog vi en fika på stan. Åsa tyckte jag verkade avlägsen.. Jammen jag vet.. Jag känner mej som om jag är på en annan planet. Sen om det är semestern som gör mej så disträ det vet jag inte.. Men så slö och trött som jag är nu har jag aldrig varit förut.
Jag gillar inte att vara gravid heller. Jag är väldigt överens med mej själv om att graviditeter är överskattade. Mysigt som attans att få bära runt på en liten knate och känna den röra sej. Men det räcker fan med ett halvår, precis så lång tid dom jag gått nu.
Nu vill jag bara att min lilla bebis ska komma ut så jag får snuffsa på den och lära känna den!

*Jaj kan en grej som gar maj på nerverna*

*Det **här**med**att**skriva**in**ord**mellan**två**stjärnor*.. Kan någon vara så snäll och förklara det för mej?! Jag stör ihjäl mej på dessa stjärnor? Kan inte bara folk sluta med det eller åt minstonde förklara varför i hela helskotta stärnorna är bra för! *ler* Kära hjärtanes..
Ni förstör ju det fina med stjärnor.
Är det bara en sån enkel sak ett jag vuxit ifrån stärnornas tid eller ska man skriva så? *suck*
Jag vet att när jag gick på gymnasiet så skrev alla, verkligen alla sina ord inom **.. Hade en period som jag gjorde det för att alla andra gjorde det och när det var nytt. Men också utav den anledningen att jag älskar stjärnor (jag råkar ju själv vara en stjärna). Men det här var ju för minst 5 år sedan. Jag slutade ganska snabbt med det eftersom det redan då kändes TÖNTIGT!
Är det när man har brist i ordförådet eller inte hittar ord att uttrycka sej med som dom där stjärnorna dyker upp? Som med svärord till exempel?
Föklaring tack! En bra sådan..

Märkligt

Ja, märkligt att man kan må så mycket bättre av att få vara i solen en hel dag.. Att man kan känna sej så fräsch av att få lite färg på skinnet.
Var ute och red i morse, med Jennie och mamma. Jag kunde inte hålla mej borta.. Inget jag njöt av direkt, fick ont i magen.. Men ändå var jag glad av att göra det.
Senare mjukade min massör upp lite i nacke och rygg. Har en himla bra massör!
Efter att matsäcken var packad gav vi oss iväg, James och jag ut till farmor och farfar i stugan. Nu är det sommar på riktigt! Har man bara varit där och solat och badat så har sommaren börjat! Jassi för jag har badat idag! Kallt och skönt!
Matade två änder med bröd. Dom "åkte" vidare på vattnet och tipsade sina vänner runt udden för sen kom dom tillbaka ett helt gäng och ville ha bröd. Så söta så dom fick nog två hela frallor av oss.
Nu har jag varit och tagit hand om pappas häst, Hinzo som är skadad. Gav han mat med sin meducin i. James lyfter skrot.

Jag är hungrig.

Överkörd

Idag har jag varit i frödinge hela dagen och tittat på fotboll. Jo, ni hörde rätt! Jennifer har tittat på fotboll. Jag har inte sett en ända fotbollsmatch som James spelat på två år. Men nu så.. Fick betala 50 spänn för skiten också.. Men jag slog ju två flugor i en smäll eftersom Jonte, min bror spelar i frödinge. Det var en liten minicup som faktiskt frödinge vann!
Känns som jag har varit med och spelat i alla matcherna för jag är helt slut. Totalt slutkörd efter att ha suttit i solen hela dagen.
Fått lite färg. Jag är nog inte en av kanditaterna till Sveriges blekaste längre.. Måste nog till och med kvala in där nu ;)

Väldigt illa faktiskt

Var hos barnmorskan idag och kollade så att att står rätt till med mej och knaten i magen. Allt tydde på det. Alla värden var bra och hjärtat pickade på! ♥
Har varit ute och ätit på Harrys nu, men vad tusan har hänt?! Dom har ju inget att välja mellan på menyn, det var nästan så vi gick därifrån. Slutade med att jag och M valde en pasta och James och C valde en hamburgertalrik.. Hallå, hamburgertalrik äter man inte på restaurang om det inte är kris.. Shit så bad! Jag menar, vad finns annars McDonalds och Sibylla till? Vi går till Nisses nästa gång ta mej tusan.
Åt en glass på torget efteråt.. Det är när man är bland 100 barnfamiljer med trötta barn som man börjar undra om man gjort rätt som håller på att skaffa barn. Vilket jävla liv!
Jag vet inte vad jag har mest ont i magen av - barnen eller glassen.

Kanditat till Sveriges blekfis

Jag måste vara kandidat till Sveriges blekaste person. Jag blir rädd för mej själv när jag ser mej i spegeln, man kan ju nästan se genom mitt skinn i ansiktet. Jag är inte van vid det här och jag mår dåligt över det.. Jag är i normala fall en flitig solarie användare för att få känna mej lite fräsch och brun. Nu sucktar jag bara efter solen. Kollar vädret varje kväll och nu ser det ut som att det ska bli bättre några dagar..
Sommarstugan - Here I come!

Camel toe med lång röv

Idag har jag chockat mej själv genom att köpa mammabyxor. Har hela tiden sagt att jag inte tänker köpa nåt som jag bara kan ha i 3 månader. Vissa har det bra, som kan låna av varandra. Men jag som är så liten har inte nån jag känner som jag kan låna av. Har ju iofs fått låna två byxor av Linda, James syster, i strl 36 men det ser ut som jag har tre meter lång röv och får nästan "camel toe" i dom, så som ni säkert förstår så gillar jag dom inte. James höll på att dö av skratt.. Men nu har jag ett par egna, fina från H&M. Fanns faktiskt väldigt måga fina som jag ville ha, men snålheten kommer fram när jag tänker på hur kort tid jag kommer kunna ha dom.

Vi har ifa köpt en jättefin spjälsäng med alla tillbehör idag också. Skönt att ha allt klart. Lite kvar bara. Visst det kan ju hända saker fortfarande, men så kan man ju inte tänka, jag gör inte det iaf.
Passade på att hälsa på folk på vägen hem som man inte träffar så ofta annars.
En vän till James i rimforsa, stannade på kaffe.
Skulle hälsa på min Carro i Kisa sen men då hade dom just åkte till linköping, otur!
Vi stannade till på fika hos en vän till James i stället. Dom ska med ha barn i oktober (alla verkar ha döne som tusan i jan-feb) 2 dagar efter oss! Kul!
Sen hem och packa upp allt. Roligast.

Nu håller min rygg på att gå av och mitt bäcken trillar snart isär så gonatt.

Miss igen

Det har inte gått nåt vidare för mej och James att hitta på saker idag. Båda har ju läst i vimmerbytidningen att bion i vimmerby har sommaröppet och blivit förvånade över detta. Idag när vi var en sväng på stan så konstaterade vi att vi ville se alla filmer som vi antog gick just nu. Så ikväll när vi satt här hemma och ugglade så kom vi på idén att gå på bio. Men när vi kom dit så öppnade dom inte fören 13 juli. Attans.. Vad ska vi göra nu då.. Våldgästa nån eller bara gå hem igen? Vi gick och köpte glass och gick hem och fortsatte bläddra igenom våra inredningstidningar. Suck.. Vilken sommar. Men semester, det har vi!

Vilken miss

Ja, som sagt, vilken miss. Jag och James skulle ner till Ingatorps Möbelskavanken för att kolla efter köksbord idag. Innan vi for iväg åkte vi ut till Boda för att kolla över min häst och puss lite på henne. Tur var väl det. För då nämner Jennie nåt om att det bara är öppet på helgerna.. Så sant, jag ringde och kollade. Tur.
Så vi blev kvar ett tag, satt i solen och lekfarbrorn James tog hand om Hugo. Åkte till Pirri Pirri och svullade i oss varsin pizza. Jummi jummi! Nu har vi just kommit hem efter att ha varit på Carlenskogs och kollat kakel och klinkers till huset. Roffade åt oss en massa inredningstidningar som jag ska kolla igenom nu.

Årets sista

Idag har jag följt med min pappa till Kalmar. Vi var på ATG-kliniken där med Hinzo. Dom kom ju inte så långt på den där tävlingen jag berättade om för ett tag sen. Lilla Hinzo blev halt. Så vi har ägnat hela dagen åt hältutredning. När det inte är ens egen häst så tycker jag att det är väldigt intressant. Hältutredningar är ju inte lika intressant då dom har en förmåga att dra ut på tiden. Men övriga skador är intressant att kolla hur dom gör med mm..
Min häst har jag inte träffat på två dagar. Hon har det bra ändå.. Fått några svar på mina anonser, men ingen som känns 100.. Ingen brådska här inte.
Fan vad tråkigt jag bloggar.
Vart hos James mamma och grillat nu ikväll. Skönt att slippa laga mat. McDonalds i Kaalmaa - I´m loving it! Lär aldrig tröttna på den maten! På torsdag när James och jag ska till Linkat så hägrar mitt M igen. Ska på IKEA och inhandla lite till kotten. Spjälsäng och sådana grejer. Kul.
James är ute på en jogging tur och jag ska sätta mej i soffan och äta, vad jag befarar, årets sista jorgubbar.


Ser ut som svullo snart

Det ända den här sommaren duger till är att fika, äta, sova lite och fika igen. Det finns ju liksom inget annat att göra än att stoppa nåt i munnen där man sitter och häckar.
Hjärtat och jag var på stan idag och inhandlade lite vitaminer till mej och krabaten i magen. Kan ju inte vara dåligt att äta lite vitaminer. Gissa vad vi gjorde sen, jo tog en fika. Köpte med mej jorgubbar hem (jo, dom har bytt sort =)) så nu har jag fikat igen. Jag är ju bara sugen och hungrig hela tiden. James äter inte hälften av vad jag äter på en hel dag. Jag som inte äter hälften av vad han gör i normala fall.. Tänk er vilka mängder jag stoppar i mej nu då!
Men antagligen behövs det eftersom jag inte går upp i vikt. Så jag äter och är glad. Fösöker bara hålla igen på sockret.

Shit vilka kicksparkar jag får av mitt lilla monster. James mamma berättade att James hade sparkat sönder ett revben på henne när han låg i magen.. Kul.. Hoppas för allt i världen att den inte blir lik papsen!
Den är ju uppe i revbenen ibland och bökar men än så länge gör det inte ont, bara obehag.
Jaja.

Rymning

Igår kände vi att det var dax att bjuda Linda och Lasse på middag. Vi har ätit och fikat så många ggr hos dom så det var ju det minsta vi kunde göra.
Idag ringde klockan för första gången på semestern, kl 9. Gav mej ut i regnet och åkte till Jennie. På med transporten och körde ut pollen till Frödinge för löshoppning. Gick jättebra!
Åkte hem, tog hand om min häst som äntligen hade torkat, någorlunda. Hon hade försökt rymma medans vi var i frödinge. Hon var inte själv i stallet, men den hästen som stod inne med henne räknades visst inte som sällskap. Så att det var hästhår på boxväggen och så hade hon fått ett skrapsår mellan frambenen..  Nu lär hon inte försöka rymma nån mer gång ;)

Jaha.. Söndag.. Vädret är piss och man blir ju inte piggare av vetskapen att det är söndag. Blir filmhyrning ikväll och eventuellt låna några av Patte.
Jag hoppas på bättre väder imorn.

Nu så

La ut anonser på min sköna inatt. Nu på morgonen hade jag redan fått 2 svar. Jag vet inte om jag ska vara glad för det eller om jag ska sätta mej i ett hörn, dra nåt gamalt över mej och tjuta.
Hon ligger ute på
hastnet.se
hastanonser.se och
bukefalos.se

"Hon ligger ute".. Fan va grymt det låter. Nåt av det finaste jag har ska jag göra mej av med..
Vill inte ens åka ut till henne..
Tjuter ju bara.

Jag ska iaf gå ut och fika med Lindah snart! Det blir bra.

Mitt problem är löst

Den om skrev en kommentar till mitt förra inlägg har verkligen lösningen på mitt problem! Vi får helt enkelt dra ner på våra utlandsresor som vi gör en gång i månaden! Hur ska vi klara av det, James och jag? Vilket steg in i vuxenvärlden kan möjligen vara svårare än det?
Suck.. Vänligen läs innan du kommenterar. Jag vill inte ha fega och anonyma kommentatorer i min blogg. Här står vi för 100% ärlighet. Men hade inte denna kommentar varit så dum så jag höll på att trilla av stolen och rulla in under bordet av skratt så hade jag tagit bort den!
Pucko.

Mitt liv och min verklighet

Som jag för så länge sedan konstaterat så ska man inte ha djur. Det blir bara dyrt och kännslosamt. Ofta kan ett djur lätta upp hjärtat genom att bara finnas. Men ibland, som i det här fallet så hinner verkligheten ikapp.

För 1-2 år sedan så levde jag i den här verkligenheten: Lever ihop med den jag vill spendera restan av livet med, båda jobbar och tjänar så mycket pengar att vi skulle kunna resa utomlands en gång i månaden, vi bodde enkelt och billig och festade som om vi var födda till det och shoppade allt vi ville.
Sen kom jag på att jag kunde förverkliga något som jag velat i större delen av mitt liv. Köpa mej en vit arabjävel som jag kan träna och tävla. Sagt och gjort. Jag har det senaste året lagt alla mina pengar, tid och energi på detta djur.
Planer på att bli vuxen började närma sej i nacken. Ska vi sitta i en lägenhet resten av livet? Enkel fråga och enkelt svar. Nej. Tillökningen av familjen Florin/Mattsson kom snabbare än planerat. Därför även tankarna på annat boende. Detta i sin tur bidrar till lite dyrare boende. Inga problem för oss. Men har hela tiden vetat att ändringar i livet av detta slag innbär att man får offra vissa andra saker i livet. Dels för att det helt enkelt inte passar in längre och dels för att man får andra utgifter och måste dra in på nåt annat. Vissa saker är självklara, andra inte.
Att få barn innebär mindre arbetande vilken innebär mindre klirr i kassan. Mindre klirr i kassan innbär lägre levnadsstandard. Lägre levnadsstandard i detta fall är hästen.

Ja ni förstår säkert vart jag är på väg. Hon är till salu. Mitt hjärta. ♥
Jag har vetat det här lääänge, men blundat för det. Igår blev det helt plötsligt uppenbart.

     

Men som pappa sa.. Livet är ju inte slut för att du ska ha barn och måste spara in lite pengar för en period i livet. Och drömhästar är hela världen full med så när du är på fötter så finns dom där ute.
Nu känns det bättre. Jag vet ju vad jag vill och har att se fram emot.

Tårar

När man har gråtit så brukar ju allt kännas bättre.
Varför gör det inte det nu?
Pappas ord nyss är det ända som har lyckats stanna upp tårarna för en paus.
Men nu är dom här igen.

Kaos i kapernum

En fullspäckad dag. Skönt att ha något att göra! Började med lite uppvärmning på morgonen, var på promenad med Jennie, Hugo och Dogge.. Det var behövligt vill jag lova! Tack Jennie! På vägen där vi gick vid sjön kom det små minigrodor hoppandes! Dom var knappt bara 1 cm, så himla söta!
Borstade av min häst som är i det skitigaste laget! Skulle behöva dra av henna med avfettningsmedel och högtryckstvätten! Börjar bli flåsigt att göra saker och magen är lite i vägen..
Åkte hem, med lättat samvete, stekte pannkakor, åt duschade. Har nu varit på banken. James bank. Har bara varit på min innan och mer eller mindre bestämt med dom (tänker på husbygget) men måste ju ha lite att jämföra med. Det lutar åt min bank. Men det snurrar i huvudena på oss nu.

Nu är det time att åka till frödinge och våldgästa de nyaste husägarna där. Jennie och Christian och jag och James ska ut till Carro och Daniel och glutta runt i deras hus och grillning väntar till eftermiddagen. Vädret har ju tydligen bestämt sej för att vara på vår sida idag, för en gång skull! Det tackar vi för.

Klippa och klistra

Jag har verkligen inget att blogga om för det har absolut inte hänt nåt.
Nu skriver jag bara för skrivandets skull.
Jag gick iaf och köpte dom där albumen igår. Jag satt hela eftermiddagen med dom. Ganska kul. Skönt att ha det gjort iaf! Jag köpte ett eget litet album för bilderna från Egypten. Ett som man får klistra in sina bilder själv i. Så jag satt och klipte och klistrade här igår, det var kul!
Tog en paus för att åka ut och ta in hästarna över natten, det regnade ju ganska ordentligt! Dom blev iaf glada! Pausen som jag tänkt bara skulle vara en paus blev avbrottet. Jag fastnade hos Jennie, blev bjuden på pannkakor och sen kaffe. Kom hem halv tolv inatt.
Så jag fortsätter väl med mitt klipp och klistrnade nu då..

Ett år

Vad har hänt med mina jordgubbar? Dom är ju alldeles mjöliga.. Jag tycker inte ens om dom längre! Jag vill ha tillbaka dom som dom var i början! Jag bryter ihop!
Andra dagen på semestern idag. Ska vara pissväder resten av veckan. Jag ska upp en sväng på stan snart och köpa en födelsedagspresent åt min syster som fyller 10 idag! Grattis!
På stan ska jag även passa på att hitta några fina fotoalbum att sätta in alla mina tusen kort som ligger i hög här. Sånt kan man ägna sej åt på semestern när det ska pissregna. Jag måste ha mina kort i album, känns inte bra annars!
Ska köpa ett eget album att sätta in alla bilder från egypten i, bilderna från undervattenskamerorna från våra tre snorklingsutflykter med bla delfinerna på! Åhh.. Längtar tillbaka. För ett år sedan var vi där.. Just nu.. Låg säkert vid polen just nu.. Ett år går fort.
Om ett år har jag en knate som kryper omkring hemma i vårt nya fina hus. Shit.. =)

Uttråkad - redan.

Igår var jag rastlös som tusan, funderade lite över hur tusan jag ska klara mej igenom 4 veckors semester när jag var såå rastlös efter bara första helgen. Men vi hittade allt på lite tillslut, James och jag.
Först var vi nere på materialmännen och kollade lite på öppnaspisar, jag har ju prutat till oss en sån till vårt hus. Dom betalar en för 25 000:- och montering. Nu har vi hittat en som vi verkligen vill ha. Den överskrider priset en aning, men det står vi för själva.
Sen våldgästade vi Lasse och Milo. Fika time! Vi hade en kryplektion med Milo, det är inte lätt det där att koordinera så att ben och armar rör sej i takt =) Det sitter snart!
Sen var vi ute och gosade lite med min polle. Måste väl tyvärr snart säga VÅRAN polle eftersom när jag är mammaledig så kommer James, vare sej han vill eller inte, få hjälpa till at betala henne. Inte direkt men indirekt. Ho änte gratis. Vi sade hej då till Sollazzo som från och med 7.40 imorse nu galopperar på dom gröna ängarna i hästhimlen.. Suck.. Men han har det bättre nu.

Eftersom jag var så rastlös igår lagde jag köttgryta till middag och storstädade ur vår klädgarderob som har blivit ett allmänt inkast av saker som man inte vill se. Skönt. Måste tillägga att medans jag väntade på att potatisen skulle bli klar så gnodde jag av alla köksluckor och städade under slasken.
Det kommer skina blankt om denna lägenhet om det ska fortsätta vara ikke-sola-väder på min semester.

RSS 2.0